fbpx

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet et overblik over de mest stillede spørgsmål, som du kan finde herunder!

Hvis du ikke kan finde svar her, så tøv ikke med at tage kontakt til os!

New Yorker skydedør med overparti

Hvad er en new yorker dør?

En new yorker dør er en yderst elegant måde at opdele dine rum med. New yorker døren kan både fungerer som en opdeler, men også som en forbindelse mellem 2 rum. Med en new yorker dør får du et mere moderne udtryk i dit hjem i forhold til den klassiske franske dør eller trædør.

Hvad er fordelen ved en new yorker dør?

Fordelen ved en new yorker dør i forhold til de klassiske trædøre er at du får et mere moderne udtryk i dit hjem. Du får en dør, der giver en flot kontrast til den klassiske hvide væg, samtidig med at den opdeler dine rum enkelt og råt. Du får et flot look, der passer rigtig godt ind i din indretning.

Hvad koster en new yorker dør?

Prisen på en new yorker dør varierer fra hjem til hjem. Måden vi udregner prisen på din new yorker dør afhænger af dørens størrelse samt ønsker til designet på din new yorker dør.

Hvilken new yorker dør skal jeg vælge?

Dit valg af new yorker dør kommer meget an på dine ønsker og placeringen af din new yorker dør. Du kan vælge at din new yorker dør som en enkelt dør, dobbeltdør, skydedør, brusedør og brusevæg Vi kan sammen med dig finde den helt rigtige løsning på dine ønsker.

Er en New Yorker dør lydisolerende?

En New Yorker dør er lydisolerende dog ikke det samme som en alm dør Vi bruger 6 mm hærdet glas som giver dig den mest lydisolering effekt på din new yorker dør.

Kan man få en new yorker dør på mål?

Hos Innsteel laves alle vores new yorker døre på mål, vi kommer ud til dig og måler op, så vi laver en unik new yorker dør på mål til din bolig. Du får det bedste resultat ved at vælge at få lavet din new yorker dør på mål.

Laves der New Yorker dør i hvid?

Du kan få din new yorker dør i lige præcis den farve du ønsker, det er den sorte matte farve der har vundet frem og derfor er det sådan den i de fleste tilfælde bliver lavet. Vi kan hos Innsteel lave din new yorker dør i hvid, men også mange andre farver.

Hvilket håndtag skal jeg vælge til min new yorker dør?

Der er mange muligheder i forhold til valg af håndtag til din new yorker dør. Du har mulighed for at vælge imellem vores standart håndtag vores runde håndtag og vores messing håndtag.

Hvad koster en new yorker væg?

Prisen på en new yorker væg afhænger meget af størrelse på væggen. Ligesom designvalg har noget at sige i forhold til prisen, for eksempel ved et stort antal af sprosser gøre produktionsprocessen længere og derfor mere omkostelig. Vi kan hos Innsteel give et prisestimat efter vi har hørt disse to ting. Den endelige pris kommer når vi har været ude og måle op hos dig.

Hvad er en new yorker væg?

En new yorker væg er en glasvæg lavet i en stålramme. En new yorker væg bruges klassisk til at skærme lyd i et rum, hvor du normalt ville have en gipsvæg. En af de store fordele ved en new yorker væg er at du får en glasvæg hvor lyset kan komme ind i rummet, og du vil stadig have et flot lyst rum selvom du skærmer lyden ude.

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk