fbpx

New yorker væg i Aarhus

Er du træt af at se på de samme fire vægge hver dag? Så er det tid til at forny din bolig med en New Yorker væg! Med en New Yorker-væg i Aarhus kan du få det bedste ud af byens pulseren uanset om du bor i centrum eller i byerne omkring.

New yorker glasvæg
N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

Levering af new yorker væg i aarhus

Selvom vi ligger i Herning kan vi levere hurtigt til din bolig i Aarhus. Vi står for hele processen omkring new yorker løsninger, lige fra opmåling til levering og montering.

Hos Innsteel laver vi din New Yorker væg fra bunden. Vi producerer det hele selv i Danmark. Din væg bliver håndlavet af vores danske smede med stål og glas køb hos danske virksomheder. Når du modtager din new yorker væg får du et unikt produkt, der er bygget efter dine behov og ønsker.

Hos Innsteel står vi for hele projektet, vi kommer ud og måler op hos dig, og i samarbejde laver vi en produktionstegning, som vores danske smede bruger til at producere din New Yorker væg på vores fabrik i Herning. Når din New Yorker væg er færdig, leverer vi og monterer selvfølgelig også.

New yorker væg i aarhus

Uanset om du bor i lejlighed eller hus i Aarhus kan det give jeres hjem et dejligt look at få en new yorker væg. Du kan med fordel vælge os hos Innsteel, vi har produceret løsninger til over 500 hjem i hele landet, heriblandt hjem i Aarhus.

Du kan bruge new yorker væggen i mange forskellige rum. Vores kunder i Århus har brugt vores løsninger som brusevæg på badeværelset. Men de mere klassiske steder er i stue eller mellem en gang og et køkkenalrum.

Skal vi lave din New yorker væg og levere til Aarhus. Udfyld kontaktformularen herunder og så vender vi tilbage snarest muligt.

Skal vi udregne prisen på din new yorker væg?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

New Yorker dør i glasvæg

Mange anser New Yorker væggen for at være detaljen – prikken over i’et i indretningen

Opdeling af rum

De er perfekte til både afskærmning, opdeling og fordeling af rum – og ikke mindst til at skabe det eksklusive, smukke, rå og industrielle look, der er så stor efterspørgsel på.

Stort lysindfald

Med en New Yorker væg får du med et fantastisk indretningselement, som skaber og underbygger et imponerende lysindfald.

Stilsikkert udtryk

Materiale-kombinationen af stål og glas giver boligen et stilsikkert udtryk, som passer perfekt til både stuen, trappen, badeværelset – og til kontor/erhverv.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker væg med New Yorker døre – enkeltdøre, dobbeltdøre, foldedøre eller skydedøre, som vi også laver på specialmål.

Er der en fordel ved at få en glasvæg i Aarhus?

Ja, det er der faktisk! En glasvæg i Aarhus kan nemlig give dit hjem et mere moderne og luksuriøst udseende. Det er også meget holdbar type væg, og du behøver ikke at bekymre dig om at den bliver beskadiget. En glasvæg fra Innsteel er specialdesignet og håndlavet, hvor der virkelig er kræset om detaljen, vi kvalitetssikrer vores arbejde hele 3 gange under produktionen, så du får en løsning i allerhøjeste kvalitet. Glasvægge er også nemme at rengøre, og du vil ikke have problemer med at få dem til at se pæne ud.

Vi håndplukker alle materialerne som vi skal bruge til produktet, samtidig med at vi med loddestolpe til sidst sikrer at vi sender et produkt i fineste kvalitet. 

 

Hvilken type glasvæg kan man få i Aarhus?

Der er mange forskellige typer new yorker vægge, og det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige til dit hjem. Når en new yorker væg bliver brugt mellem 2 rum, vil det være naturligt at sætte en dør i. Her kan du vælge mellem en enkelt dør eller en dobbeltdør. En new yorker væg kan også bruges som en rumdeler, dette vil være mest naturligt når man bor i et hus eller lejlighed med store rum.

De løsninger vi har lavet til vores kunder i Aarhus, er lavet af stål og 6 mm hærdet glas. Vi har valgt at bruge 6 mm ift 4 mm da det giver en new yorker væg i allerhøjeste kvalitet. Almindeligt glas er den billigste løsning, men det er ikke så stærkt som hærdet glas, med vores løsning får du en new yorker væg der holder længere end din levetid. Hærdet glas er ud fra vores erfaring den klart bedste løsning til en new yorker væg.

New Yorker glasvæg ved repos

Drømmer du om en New Yorker væg på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med en New Yorker brusevæg.

Eksperter i New Yorker vægge

Hos Innsteel er vi eksperter i New Yorker vægge. Vi har specialiseret os i håndlavede New Yorker produkter til det moderne hjem. Vi har et bankende hjerte for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Vi har en livslang erfaring inden for smedefaget, monteringsopgaver og ikke mindst professionel og personlig kundeservice. For at du får det bedste produkt, er det samtidig en stor fordel, at vi har en god fornemmelse for indretning, og hvad der virker og spiller sammen. Vi er ikke bange for at give dig positivt modspil, da det er en af hemmelighederne ved at skabe langtidsholdbare og glade kunder.