fbpx

New yorker døre

Luk lyset ind. Udnyt de rå og smukke New Yorker døre til at skabe en æstetisk opdeling af dine rum. Du får et stilsikkert og eksklusivt udtryk, og kontrollerer let lyd og indeklima.

Hos Innsteel er vi specialister i håndlavede New Yorker døre.

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

New Yorker væg med enkelt dør og overparti fra InnSteel
R

Vores New Yorker døre fås som enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre og foldedøre

R

Du opdeler let dit hjem eller kontor eksklusivt og innovativt

R

En New Yorker dør er støjdæmpende, men bevarer og skaber flot lysindfald

R

Du bestemmer selv farven på stålet, så døren passer perfekt til resten af indretningen

R

En New Yorker dør fra Innsteel er pulverlakeret

R

En New Yorker døre er et uopslideligt produkt, du kan have i hele din levetid

FÅ EN NEW YORKER GLASDØR SOM MARK O. MADSEN

“Det er Dansk kvalitet, fantastisk service og rigtig god dialog fra start til slut. Alt i alt et valg vi er super glade for”.

 

 

Se vores galleri – Find inspiration til din New Yorker dør her

Fordele ved InnSteels New Yorker døre

Kant og æstetik

Kant og æstetik

Med New Yorker døre giver du din indretning kant og æstetik uanset om det er til din bolig eller virksomhed.

Fordeling af rum

Fordeling af rum

New Yorker døre er perfekte til opdeling og fordeling af rum, og de skaber og underbygger et lysindfald.

Stilsikkert udtryk

Stilsikkert udtryk

Materialet til dørene består af stål og glas, hvilket giver boligen eller dit kontor et stilsikkert udtryk.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker døre med New Yorker vægge, som vi også laver på specialmål.

Bliv kontaktet

New Yorker dør i glasvæg

Dansk producerede New Yorker døre i danske materialer

Hos Innsteel laver vi din New Yorker dør fra bunden. Vi producerer det hele selv i Danmark. Din dør bliver håndlavet af vores danske smede med stål og glas køb hos danske virksomheder. Når du modtager din new yorker dør får du et unikt produkt, der er bygget efter dine behov og ønsker.

Hos Innsteel står vi for hele projektet, vi kommer ud og måler op hos dig, og i samarbejde laver vi en produktionstegning, som vores danske smede bruger til at producere din New Yorker dør på vores fabrik i Herning. Når din New Yorker dør er færdig, leverer vi og monterer selvfølgelig også.

Stålet til din New Yorker dør kommer hjem i længder af 6 meter, hvorefter vores smed skærer stålet ud i specialmål, der passer til produktionstegningen, og svejser hele rammen sammen, herefter monteres glasset, som vi får hjem i specialmål og vi får glasset hjem i specialmål så det passer til din New Yorker dør. Vi sørger for at kvalitetssikre 3 gange under produktionen, så du får en New Yorker dør i højeste kvalitet. Hver eneste New Yorker dør vi laver, er unik og håndlavet.

Nemt at skabe flere rum med New Yorker døre

Du kan nemt opdele rum eller skabe flere rum med en New Yorker dør. Det er nemt at opdele rum med en New Yorker dør. Vores New Yorker døre kan stå for sig selv i en allerede eksisterende væg, men du kan også kombinere det med vores New Yorker væg for at fuldende New Yorker looket i dit hjem eller virksomhed. En New Yorker kan blandt andet være oplagt til at opdele eller adskille din stue fra andre rum. Du kan vælge mellem flere slags modeller af New Yorker døre; enkelt-, dobbelt- folde- eller skydedøre.

New Yorker enkeltdøre

New Yorker enkeltdøre

En New Yorker enkeltdør er perfekt til dig, som ønsker et bedre lysindfald og eksklusivt udtryk. Med en enkeltdør påfører du dig ikke yderligere omkostninger til nye døråbninger. Alle vores New Yorker produkter er designet efter specialmål, og vores New Yorker enkeltdør vil derfor kunne passe ind i dit eksisterende dørhul.

New Yorker dobbeltdøre

New Yorker dobbeltdøre

Med en New Yorker dobbeltdør kan du få et større lysindfald end med en enkeltdøre. Samtidig kræver en dobbeltdør også mere plads, da der er to svingdøre. Selvom det dobbeltdøren giver et større lysindfald kræver det også, at du har plads i stuen eller på kontoret til at åbne for dørene.

New Yorker skydedøre

New Yorker skydedøre

En New Yorker skydedør har en køreskinne øverst, og den kan både have en enkeltdør og dobbeltdør. Hvis du ikke har så meget plads på dit kontor eller i din stue, kan en skydedør være oplagt for dig.

New Yorker foldedøre

New Yorker foldedøre

Ønsker du at skabe en stor åbning i et rum, kan du med fordel vælge en New Yorker foldedør.

New Yorker døre efter dine mål

Vi kan skræddersy din New Yorker dør efter specialmål. Du kan få New Yorker dør tilpasset din bolig og din indretning, uanset om du har skæve dør, skrådør eller andet, der ellers kan udfordre. Det samme gælder områder, der er fugtige.

Danskproducerede New Yorker døre

Produktionen foregår på vores værksted i Herning af passionerede fagfolk med livslang erfaring. Vores stærke og hærdede glas får vi fra en lokal leverandør som gør, at vi hurtigt og effektivt kan sikre højest mulige kvalitet gennem alle led i processen.

New Yorker enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre og foldedøre

New Yorker skydedør bygger vi op på samme måde som dobbeltdøren: i 30 x 30 x 4 mm vinkelstål samt 30 x 30 x 4 mm T-stål, som bliver savet ud på de mål, der passer til den væg/dør, du ønsker.

Vi svejser dørene i samlingerne, så du kan se at de er håndsvejste. Her monterer vi døren i en skinne i loftet som har soft lock. Det er en elegant løsning, som giver en lækker finish og fuldender oplevelsen.

New Yorker dør – også med støjdæmpning

New Yorker døren hjælper dig også med at dæmpe støj. Det kan fx være en børneafdeling eller børneværelser, øvelokaler, legerum eller andre støjende aktiviteter, hvor du ønsker at skærme af for den værste støj. Uanset hvor søde børnene må være.

En smidig og eksklusiv måde at lukke af på, mens du stadig bevarer lysnindfald og kontakt til børnene fx. Du vil ikke kunne opnå samme fine resultat med murstens-, gips- eller betondør.

Laseropmåling og montering af New Yorker dør

Vi kommer gerne ud til dig og udfører laseropmåling. Det er afgørende for os at sikre, at alt foregår nøjagtigt og professionelt. Alle projekter følger den samme gennemarbejdede proces for at du får præcis den New Yorker dør, du drømmer om.

Flot kontrast med en New Yorker dør

Med en New Yorker Dør får du med ét et fantastisk indretningselement. Det giver dig mulighed for at skabe en flot kontrast til en hvid dør. Både den klassiske sorte New Yorker dør, men også hvis du vælger den farve, du ønsker. Vi bruger pulverlakering til alle vores New Yorker produkter som gør, at du frit kan vælge den farve, der matcher din stil og indretning.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker dør med New Yorker glasdøre – dobbeltdøre, enkeltdøre, foldedøre eller skydedøre.

Drømmer du om en New Yorker døre på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med det New Yorker brusevæg.

Eksperter i New Yorker dør og vægge

Hos Innsteel er vi eksperter i New Yorker døre og vægge. Vi har specialiseret os i håndlavede New Yorker-produkter til det moderne hjem. Vi har et bankende hjerte for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Vi har en livslang erfaring indenfor smedefaget, monteringsopgaver og ikke mindst – overbevisende og personlig kundeservice. For at du får det bedste produkt, er det samtidig en stor fordel, at vi har en god fornemmelse for indretning og hvad der virker og spiller sammen. Vi er ikke bange for at give dig positivt modspil, da det er en af hemmelighederne ved at skabe langtidsholdbare og glade kunder.

Hvad koster en New Yorker dør

Prisen for en New Yorker dør afhænger naturligvis af størrelse og specielle ønsker i øvrigt. Vi udregner meget gerne uforpligtende tilbud og sætter aldrig noget i gang, før vi har din accept. Det er vigtigt for os, at vi har forventningsafstemt 100% med dig inden produktion. Det skaber glade kunder både på kort og lang sigt. Det er dem, vi lever af!

HVAD ER EN NEW YORKER DØR?

En New Yorker dør er en glasdør, der kan anvendes som opdeling af dine store rum. Hos Innsteel laves vores New Yorker dørge i glas og jern, som skaber en rigtig flot løsning til dine rum. Ved at lave din New Yorker dør i jern får du holdbar løsning, der er lavet i højeste kvalitet.
En New Yorker dør kan enten erstatte allerede opsatte dører, eller bruges til at opdele et rum i flere. For eksempel mellem en åben gang og et køkken alrum, du kan med en New Yorker dør få den samme funktion, hvor lyd og larm afskærmes uden at lukke lyset ude af rummet.

Hvis du synes at din bolig kunne klare et frisk pust, så er en New Yorker dør helt sikkert en god løsning for dig. Du går ikke på kompromis med lysindfaldet i rummet, og du får et råt look der passer til din egen stue eller kontoret.

HVORDAN LAVER VI EN NEW YORKER DØR?

Efter vores opmåling til din New Yorker dør, går vores danske smede i gang med at producere din glasdør. Vi producerer vores New Yorker døre fra bunden i 30 x 30 x 4 mm vinkelstål samt 30 x 30 x 4 mm T-stål fra vores danske leverandør. Stålrammen til din New Yorker dør bliver specialproduceret ud fra de mål, der passer til den dør, du ønsker. Derefter opbygger og svejser vi New Yorker døren efter den skitse vi sammen har lavet med dig og vores New Yorker dør er produceret i stål og er håndlavet fra bunden på vores værksted i Herning. Når vi laver en New Yorker dør bruger vi 4 mm hærdet glas, der er ekstra holdbart fra vores danske leverandør. Glaspartierne er speciallavet ud fra din New Yorker dørs individuelle mål.

HVAD ER PRISEN PÅ EN NEW YORKER DØR?

Da vores New Yorker døre er speciallavet fra bunden af vores danske håndværkere, har vi ikke en pristabel, da prisen på din New Yorker dør vil variere ud fra nogle forskellige aspekter.

Hvis du har målene for din New Yorker dør, kan vi beregne en pris til dig. Når vi skal udregne prisen på din New Yorker dør kigger vi på hvor mange elementer din glasdør skal bestå af. Jo flere elementer vi skal svejse sammen, jo højere vil prisen selvfølgelig også være. Et andet aspekt der kan justere prisen på din New Yorker dør er størrelsen på dine elementer.  Dette sammen med målene på din New Yorker dør bruger vi til at beregne din pris. Inden vi kan give dig en færdig pris, skal vi sammen blive enige om en skitse over din New Yorker dør. Når skitsen er færdig ved vi hvor stor New Yorker døren skal være, og hvor mange elementer din New Yorker dør skal bestå af.

INNSTEEL LAVER DIN NEW YORKER DØR

Vi står for hele processen omkring din nye New Yorker dør. Vi kommer ud og måler op, skitserer designet på din New Yorker dør, producerer og leverer glasdøren til dig, samtidig med at vi monterer New Yorker døren for dig. Og inden vi går, sikrer vi selvfølgelig at vi har ryddet op efter os selv, så det eneste du skal gøre, er at nyde din nye New Yorker dør.

VI ER SPECIALISTER I NEW YORKER DØRE

Med mere end 30 års erfaring fra håndværkerbranchen tør vi godt at kalde os eksperter i New Yorker døre. Med vores 4,7 stjerner på trustpilot kan du trygt overlade dit projekt til os.

FÅ EN SKRÆDDERSYET NEW YORKER DØR

Hos Innsteel laver vi håndlavede skræddersyede New Yorker døre, som passer ind i dit hjem. Vi bruger dine ønsker så vi udvikler den New Yorker dør, du drømmer om.