fbpx

new yorker brugsevæg til badeværelsen

Opgrader dit badeværelse med en stilfuld og funktionel brusevæg. Brusevægge er den perfekte løsning til at skabe en adskillelse mellem bruseområdet og resten af badeværelset, samtidig med at de tilføjer et elegant og moderne touch.

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

En New Yorker brusevæg giver mange fordele

N

Du kan afskærme din bruseniche på en eksklusiv og rå måde

N

En New Yorker brusevæg er flot på både for- og bagsiden

N

Materialet er glas og stål

N

En New Yorker brusevæg skaber et flot lysindfald

N

En New Yorker brusevæg er pulverlakeret og fugtbehandlet

N

Du kan have New Yorker brusevægge i hele din levetid.

Se vores galleri – Find inspiration til din New Yorker brusevæg her

Få en New Yorker glasdør som Mark O. Madsen

Vi har i samarbejde med Mark O. Madsen designet en New Yorker glasdør til deres nyrenoverede hjem.
Du kan høre om Marks oplevelse i videoen.

Dansk producerede New Yorker brusevægge i danske materialer

Hos Innsteel laver vi din New Yorker brusevæg fra bunden. Vi producerer det hele selv i Danmark. Din brusevæg bliver håndlavet af vores danske smede med stål og glas køb hos danske virksomheder. Når du modtager din new yorker brusevæg får du et unikt produkt, der er bygget efter dine behov og ønsker.

Hos Innsteel står vi for hele projektet, vi kommer ud og måler op hos dig, og i samarbejde laver vi en produktionstegning, som vores danske smede bruger til at producere din New Yorker brusevæg på vores fabrik i Herning. Når din New Yorker brusevæg er færdig, leverer vi og monterer selvfølgelig også.

Stålet til din New Yorker brusevæg kommer hjem i længder af 6 meter, hvorefter vores smed skærer stålet ud i specialmål, der passer til produktionstegningen, og svejser hele rammen sammen, herefter monteres glasset, som vi får hjem i specialmål og vi får glasset hjem i specialmål så det passer til din New Yorker brusevæg. Vi sørger for at kvalitetssikre 3 gange under produktionen, så du får en New Yorker brusevæg i højeste kvalitet. Hver eneste New Yorker brusevæg vi laver, er unik og håndlavet.

Bliv kontaktet

New Yorker dør i glasvæg

Fordele ved InnSteels New Yorker brusevægge

Elegant og rustikt

Din bruseniche får et elegant og rustikt udtryk med en brusevæg, der afskærmer på fineste vis for vandsprøjt. En New Yorker brusevæg passer til både store og små badeværelser.

Vådrumssikret

Alle New Yorker brusevægge er vådrumssikrede for at kunne holde til de våde miljøer. Derfor er alle brusevægge naturligvis pulverlakerede og fugtbehandlede. Det forlænger levetiden og gør, at din brusevæg også står skarpt, pæn og uden skader, når den er taget i brug.

Tilpas dit eget design

Du har masser af muligheder for at tilpasse designet på din brusevæg. Du kan blandt andet vælge røgfarvet eller matteret glas, hvis du har brug for afskærmning. Du kan også vælge en rustfri ramme, som er det optimale valg til et fugtigt miljø, der f.eks. er på et badeværelse.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker brusevæg med New Yorker vægge, som vi også laver på specialmål.

New Yorker brusevæg som specialløsning

Vi skræddersyer din New Yorker brusevæg efter specialmål, så den passer til lige præcis dit badeværelse. Skulle du ske at have skråvægge eller andre udfordrende forhold i dit badeværelse, kan vi tilpasse din New Yorker brusevæg. Du vælger også selv, hvor mange sprosser du ønsker til din brusevæg, og hvor store sprosserne skal være. Du har mulighed for at få klart, matteret eller farvet glas, men de fleste vælger matteret glas til deres New Yorker brusevæg. Ligegyldigt hvilken stil og indretning du har på dit badeværelse, kan du skabe en flot kontrast. Den klassiske sorte New Yorker brusevæg er altid en sikker vinder, men du har også mulighed for at vælge hvilken som helst farve, du ønsker. Vi bruger pulverlakering til alle vores New Yorker produkter, som gør, at du frit kan vælge den farve, der matcher din stil og indretning.

New Yorker brusevægge af dansk håndværk

Innsteel er en dansk virksomhed, hvor alle led i produktionen er 100% dansk håndværk. Produktionen af New Yorker brusevægge foregår på vores værksted i Herning, hvor vi har passionerede fagfolk med livslang erfaring. Du skal ikke have nogen bekymring om at have en New Yorker brusevæg på dit badeværelse, da glasset er 4 mm hærdet glas. Glasset får vi fra en lokal leverandør som gør, at vi hurtigt og effektivt kan sikre høj kvalitet gennem alle led i processen. Processen fra stål til New Yorker brusevæg starter med, at den bliver bygget op i 30 x 30 x 4 mm vinkelstål samt 30 x 30 x 4 mm T-stål. Herefter bliver det savet ud på de mål, som passer til dine ønsker og behov. Vi svejser rammerne i samlingerne, så når du kigger på forsiden, vil du kunne se, at de er håndsvejset. På modsatte side af svejsningerne bliver der fuget omhyggeligt. Hvad der er for- og bagside er en smagssag, og du vælger derfor selv, hvad der skal være for- og bagside på din New Yorker brusevæg.

Laseropmåling og montering af New Yorker brusevæg

Vi kommer gerne ud til dig og udfører laseropmåling, men du er også velkommen til at måle op til din New Yorker brusevæg selv. Det er afgørende for os at sikre, at alt foregår nøjagtigt og professionelt, og derfor bruger vi den samme gennemarbejdede proces hver gang, for at du får præcis den New Yorker væg, du drømmer om. Vi sørger for at “holde dig i hånden” fra start til slut. Det betyder alt for os, at du føler dig tryg og er i gode hænder. Hos os får du en komplet løsning, hvor vi kommer ud og monterer din New Yorker brusevæg. Samtidig med monteringen vil vi også foretage justeringer, hvis der skulle være skævheder på dit badeværelse. Vælger du en brusevæg der kan åbnes og lukkes, sikrer vi at det fungerer uden komplikationer. 

New Yorker brusevæg

Drømmer du om en New Yorker dør i dit hus, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi er eksperter i New Yorker brusevægge

 

New Yorker brusevægge er en af vores mange spidskompetencer inden for New Yorker produkter. Vi er specialister i håndlavede New Yorker produkter til det moderne hjem. Vi har et bankende hjerte for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Vi har en livslang erfaring inden for smedefaget og monteringsopgaver. For at du får det bedste produkt, er det samtidig en stor fordel, at vi har en god fornemmelse for indretning, og hvad der virker og spiller sammen.

Pris på New Yorker brusevæg

 

Prisen for en New Yorker brusevæg afhænger naturligvis af størrelsen og andre specielle ønsker. Da vi ingen standardmål har, afhænger prisen af dine mål. Vi er åbne for at høre om dine behov, og vi beregner meget gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi sætter aldrig noget i gang, før vi har din accept. Det er vigtigt for os, at vi har forventningsafstemt 100% med dig inden produktionen af din New Yorker brusevæg. Vi gør en dyd ud af at holde vores ord, og hos os er alt fastprisaftaler, så du ikke oplever at få en ubehagelig og uventet ekstraregning.