fbpx

vinrum i ægte new yorker stil

Et vinrum kan sætte et moderne og eksklusivt præg på dit hjems indretning. Et vinrum behøver ikke nødvendigvis at være placeret i en kælder. Du kan også skabe fornemmelsen af vinkælder og et rum, der er egner sig til opbevaring af vin, på andre måder. 

Et vinrum med New Yorker vægge giver mange fordele:

N

Giver et industrielt og eksklusivt look

N

Du kan nyde synet af din samling af vin

N

Det er let at kontrollere indeklimaet i et vinrum med New Yorker væg

N

Mulighed for at få termoglas

N

Du bestemmer selv farven på stålet, så dit vinrum passer perfekt til resten af din indretning

N

Et vinrum med New Yorker vægge er et uopslideligt produkt, du kan have i hele din levetid.

Vinrum efter dine ønsker

Vi skræddersyer dit vinrum med New Yorker vægge efter specialmål. Du kan få dit vinrum tilpasset din bolig og din indretning, uanset om du har skæve vægge, skråvægge eller andet, der ellers kan udfordre. Hos Innsteel har vi ikke standardmål til vores vinrum med New Yorker vægge, hvilket åbner op for et hav af muligheder for dig til at få lige præcis det vinrum, som du ønsker dig. Vi ønsker netop at producere et vinrum med New Yorker vægge, som er tilpasset lige præcis din stil og indretning.

Se vores galleri – Få inspiration til dit vinrum her

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker døre med New Yorker vægge, som vi også laver på specialmål.

Nyd synet af din vinsamling – og dit vinrum

Det er ikke placeringen af dit vinrum, som har størst betydning, men selve temperaturstyringen i rummet. Derfor kan du nemt tilføje et eksklusivt touch, kant og æstetik til din indretning med et vinrum i din stue eller et andet sted. Med et vinrum i din stue skal du ikke gemme dine flasker væk, og du kan stadig nyde synet af dem.

Bestem selv designet 

Et vinrum med New Yorker vægge er et fantastisk indretningselement. Det giver dig mulighed for at skabe en flot kontrast til for eksempel en hvid dør. Du kan vælge den klassiske sorte New Yorker væg, men du kan også vælge den farve, du ønsker. Vi bruger pulverlakering til alle vores New Yorker produkter. Og det gør, at du frit kan vælge den farve, der matcher din stil og indretning.

Isoleret vinrum

Når du opbevarer din vin, er det altid bedst, hvis du sikrer, at der ikke kan blive for varmt, tørt eller fugtigt. Derfor anbefaler vi, at du vælger termoglas og kuldeisolerende stål i væggene til vinrummet. På den måde holder du en konstant temperatur i vinrummet uden for meget fugt.

Vælger du en new yorker-væg med indbygget dør, kan der dog være udfordringer ift. at isolere optimalt, da der vil være et mellemrum mellem døren og karmen. 

Men er du interesseret i denne løsning, så kontakt os gerne med dine ønsker. Så prøver vi at finde en løsning.

Drømmer du om en New Yorker døre på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med det New Yorker brusevæg.

Laseropmåling og montering af vinrum med New Yorker vægge

Vi kommer hellere end gerne ud til dig og udfører laseropmåling, inden vi begynder på produktionen af dit vinrum med New Yorker vægge. Hvis du ønsker det, kan du også selv foretage opmålingen til os. Vi vægter præcision og nøjagtighed meget højt, da det er en afgørende faktor for os. Alle projekter følger den samme gennemarbejdede proces for, at du får præcis den vinkælder med New Yorker vægge, du drømmer om. Du køber en komplet løsning med et færdigt produkt, og vi kommer derfor ud og monterer New Yorker væggen ved dig. Vi justerer selvfølgelig også væggen til vinkælderen, hvis der skulle være skævheder.

Hvad koster et vinrum?

Prisen for et vinrum med New Yorker vægge afhænger både af størrelse, farve, antal af sprosser og andre specielle ønsker. Vi er altid klar til at udregne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du er interesseret i et vinrum af New Yorker vægge. Det er vigtigt for os, at vi har din accept, før vi påbegynder produktionen. Forventningsafstemning er et afgørende element for at kunne levere et vinrum efter dine behov og ønsker.

.