fbpx

new yorker væg til mødelokaler

Leder du efter en new yorker væg til dit mødelokale? Så er du landet det rigtige sted. Du kan skabe en god atmosfære ved at bruge New Yorker vægge til at danne rammen om dit mødelokale. New Yorker vægge til mødelokaler er med til at give et bedre lysindfald, og på samme tid skaber det et eksklusivt, råt og rustikt look.

Få et rummeligt kontor med new yorker vægge

Et mødelokale med New Yorker vægge passer særligt godt til kontorfællesskaber, da det ofte bare er ét stort lokale. Du kan netop med New Yorker vægge dæmpe lydniveauet, og dermed holde kundemøder i fred og ro. Lige meget om dit kontor er lille eller stort, vil et mødelokale med New Yorker vægge få kontoret til at syne større, mere rummeligt og åbent, hvilket i sidste ende bidrager til et dejligt arbejdsmiljø. Hvad end lokalet skal benyttes til, er vores New Yorker produkter tilpasset dine behov og ønsker.

Se vores galleri – Få inspiration til dit mødelokale her

Mødelokale med new yorker dør

Vælger du at dit mødelokale skal være af New Yorker vægge kan du kombinere det med New Yorker døre. Du kan vælge mellem mange forskellige former, herunder dobbeltdøre, skydedøre eller foldedøre. Vi anbefaler skydedør til dig, der har et lille eller smalt mødelokale, eftersom skydedøren ikke kræver en stor svingradius.

Bedre lysindfald og rolig atmosfære

Et traditionelt mødelokale er ofte opbygget af murstens-, gips- eller betonvægge, som lukker af for det naturlige lysindfald. Med et mødelokale af New Yorker vægge sikrer du dig et bedre overblik på kontoret. Og på samme tid skaber du en roligere atmosfære, som vil virke rummeligt, lyst, lækkert og moderne. Ønsker du et mere naturligt lysindfald, eller har du et afdækket kontor? Så er et mødelokale med New Yorker vægge løsningen for dig, da du netop vil opnå et større og mere harmonisk lysindfald, som giver fornemmelsen af mere plads

Mødelokale med støjdæmpning

Tvivl ej, dit mødelokale kan også minimere støj. Det hærdede glas tager også noget af støjen, men du kan også vælge glas, som decideret er lydisolerende. Det kan særligt være essentielt til kontorfællesskaber eller mødelokaler, som danner centrum for kontoret, hvor du ønsker at skærme af for den værste støj. Med et støjdæmpende mødelokale af New Yorker vægge får du en rå og eksklusiv måde at lukke af på, samtidig med at du kan holde møder i ro og fred.

Moderne og stilfuldt mødelokale

Indret dit kontor med et mødelokale af New Yorker vægge for at skabe kontrast til resten af kontoret. Skab et industrielt og eksklusivt look med sorte New Yorker vægge til at danne ramme om dit mødelokale. Ønsker du at skabe et ekstraordinært look og stemning, har du også mulighed for at vælge lige præcis den farve, du ønsker. Vi bruger pulverlakering til alle vores New Yorker produkter, som gør, at du frit kan vælge den farve, der matcher stilen og indretningen på kontoret. Du har massere af muligheder for at tilpasse mødelokalets design, da du blandt andet kan vælge røgfarvet eller matteret glas, hvis du har brug for, at dit mødelokale er skærmet lidt af.

Moedelokale-med-sort-new-yorker-vaeg
New-yorker-vaeg-til-moedelokale-med-roed-murstensvaeg

Drømmer du om en New Yorker døre på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med det New Yorker brusevæg.

Bliv kontaktet

New Yorker dør i glasvæg

Mødelokale på specialmål efter dine behov

Vi skræddersyer dit mødelokale med New Yorker vægge, vinduer og døre efter specialmål. Der er derfor ingen grund til bekymring for, om dit mødelokale kan blive tilpasset din indretning på kontoret. Uanset om du har skæve vægge, skråvægge eller andet, der ellers kan udfordre, så leverer vi altid vores New Yorker produkter, som passer til lige præcis dine mål. Hos Innsteel er det er vigtigt, at du få lige præcis det mødelokale, som du drømmer om. Derfor kommer vi også gerne ud til dig og udfører laseropmåling, men du må også gerne selv foretage opmålingen og give dem videre til os.

Hvad koster en new yorker væg til mødelokaler?

Prisen for et mødelokale af New Yorker vægge afhænger både af størrelse og specielle ønsker i øvrigt, herunder hvilke døre du ønsker. Vi er åbne for at udregne et uforpligtende tilbud til dig, og vi skal have din accept, før vi sætter produktionen af mødelokalet i gang. Vi vægter nemlig forventningsafstemning meget højt.