fbpx

New yorker væg i Gentofte

Trænger du til at bryde med den monotoni, som de samme vægge byder på dag efter dag? Så er det tid til at forny din bolig med en New Yorker inspireret væg fra Innsteel! Med en New Yorker-inspireret væg i Gentofte kan du hente det bedste ud af byens elegante omgivelser, uanset om du bor centralt eller i de omkringliggende områder.

New yorker glasvæg
N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

Levering af new yorker væg i Gentofte

Selvom Innsteel har sin base i Herning, er vi i stand til hurtigt at levere til din bolig i Gentofte. Vi tager ansvaret for hele processen med vores New Yorker-inspirerede løsninger – lige fra indledende måltagning til endelig levering og montering.

Hos Innsteel skaber vi din New Yorker væg fra bunden. Vi producerer alt internt her i Danmark. Din væg bliver skabt af vores dygtige danske smede med materialer købt fra lokale virksomheder. Når du modtager din New Yorker væg, får du et unikt produkt, skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Hos Innsteel tager vi hånd om hele projektet. Vi besøger dig og foretager måltagning, og i samarbejde udarbejder vi en produktionsplan. Vores danske smede bruger denne plan til at fremstille din New Yorker væg på vores fabrik i Herning. Når væggen er klar, leverer og monterer vi den selvfølgelig også hos dig i Gentofte.

New yorker væg i Gentofte

Uanset om du bor i en lejlighed eller et hus i Gentofte, kan en New Yorker væg tilføre dit hjem et charmerende udseende. Du kan med fordel vælge Innsteel, da vi har skabt løsninger til mere end 500 hjem landet over, inklusive flere steder i Gentofte.

Du kan implementere den New Yorker væg i forskellige rum. Vores tidligere kunder i Gentofte har f.eks. brugt vores løsninger som en stilfuld brusevæg på badeværelset. Men de mere klassiske steder er i stuen eller som en rumdeler mellem gangen og det åbne køkken-alrum.

Ønsker du en New Yorker væg leveret til Gentofte? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Skal vi udregne prisen på din new yorker væg?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

New Yorker dør i glasvæg

Mange anser New Yorker væggen for at være detaljen – prikken over i’et i indretningen

Opdeling af rum

De er perfekte til både afskærmning, opdeling og fordeling af rum – og ikke mindst til at skabe det eksklusive, smukke, rå og industrielle look, der er så stor efterspørgsel på.

Stort lysindfald

Med en New Yorker væg får du med et fantastisk indretningselement, som skaber og underbygger et imponerende lysindfald.

Stilsikkert udtryk

Materiale-kombinationen af stål og glas giver boligen et stilsikkert udtryk, som passer perfekt til både stuen, trappen, badeværelset – og til kontor/erhverv.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker væg med New Yorker døre – enkeltdøre, dobbeltdøre, foldedøre eller skydedøre, som vi også laver på specialmål.

Er der en fordel ved at få en glasvæg i Gentofte?

Ja, der er faktisk flere fordele! En glasvæg i Gentofte kan give dit hjem et moderne og luksuriøst udtryk. Denne type væg er også holdbar og kræver ikke bekymring for skader. En glasvæg fra Innsteel er specielt designet og håndlavet med fokus på detaljer. Vi foretager kvalitetssikring hele tre gange under produktionen, så du får en løsning af højeste kvalitet. Glasvægge er nemme at rengøre, og du vil ikke have besvær med at holde dem pæne.

Vi nøje udvælger materialerne til produktet og sikrer kvaliteten ved hjælp af de nyeste teknikker.

Hvilken type glasvæg kan man få i Gentofte?

Der findes forskellige typer af New Yorker vægge, og det kan være svært at vælge den rette til dit hjem. Når en sådan væg bruges som en rumafsætning mellem to områder, er det naturligt at tilføje en dør. Her kan du vælge mellem en enkelt dør eller en dobbeltdør. En New Yorker væg kan også fungere som en rumdeler, især i huse eller lejligheder med store rum.

Vores løsninger til vores kunder i Gentofte består af stål og 6 mm hærdet glas. Vi har valgt 6 mm i stedet for 4 mm, da det sikrer en væg af absolut højeste kvalitet. Almindeligt glas er den billigste løsning, men det er ikke så holdbart som hærdet glas. Vores løsning garanterer en New Yorker væg, der vil holde i generationer. Baseret på erfaring er hærdet glas det bedste valg til en New Yorker væg.

New Yorker glasvæg ved repos

Drømmer du om en New Yorker væg på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med en New Yorker brusevæg.

Eksperter i New Yorker vægge

Hos Innsteel er vi eksperter i New Yorker vægge. Vi har specialiseret os i håndlavede New Yorker produkter til det moderne hjem. Vi har et bankende hjerte for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Vi har en livslang erfaring inden for smedefaget, monteringsopgaver og ikke mindst professionel og personlig kundeservice. For at du får det bedste produkt, er det samtidig en stor fordel, at vi har en god fornemmelse for indretning, og hvad der virker og spiller sammen. Vi er ikke bange for at give dig positivt modspil, da det er en af hemmelighederne ved at skabe langtidsholdbare og glade kunder.