fbpx

Samarbejde med innsteel

Ønsker du at handle eller samarbejde med Innsteel i erhvervsmæssig sammenhæng, garanterer vi naturligvis kompetent og professionel service. Vi hjælper med at gøre din hverdag lettere indenfor vores kompetenceområde, så i kan bruge jeres dyrebare tid og ressourcer på det i er bedst til.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger som passer præcist til jeres behov. Vi yder rådgivning og vejleder fra idéudvikling, design og produktion og implementering. 
Kontakt os allerede i dag – vi har åbent for telefonerne frem til kl. 19.00 alle ugens dage eller send en mail på info@innsteel.dk.

Glasvæg til erhverv

Mangler I en glasvæg til jeres kontor, hotellobby, restauration eller noget helt fjerde? Vi kan hjælpe med både store og små erhvervsprojekter i hele landet.

Kontor

Lige meget om dit kontor er lille eller stort, kan New Yorker vægge få kontoret til at syne større, mere rummeligt og åbent

Hotel og Restauration

En New yorker væg kan sætte et moderne og eksklusivt præg på dit lokale. Skab et lyst og eksklusivt look, der vil imponere dine gæster.

Mødelokaler

Du kan skabe en god atmosfære ved at bruge New Yorker vægge til at danne rammen om dit mødelokale.

Glasvæg til kontor

Mangler du en glasvæg til jeres kontor, kan vi hjælpe. Vi har sammen med forskellige virksomheder produceret new yorker vægge til dem. 

En new yorker væg skaber en god atmosfære på jeres kontor. Og på samme tid skabe et rå og eksklusivt look til jeres kontor. 

New yorker væg til mødelokale

En new yorker væg til jeres mødelokale kan også være en mulighed. Hvis I har et stort kontorfællesskab kan et mødelokale med glasvægge være en rigtig god løsning. Et mødelokale med glasvægge istedet for gipsvægge vil få jeres kontor til at syne større mere rummeligt og åbent.

New yorker væg til restaurant

Vi har lavet mange new yorker vægge til forskellige restauranter. Restauranter består tit af store rum, hvor vi møder et behov for at kunne dele rummet op, på en naturlig måde. Vi ser tit at dette behov kan mødes med at lave en glasvæg, der holder følelesen af det store rum, hvor tjenerne stadig kan have overblikket og se alle jeres kunder.  Med en new yorker væg bliver der ingen blinde vinkler i rummet. 

Tryghed

Hos InnSteel betyder tryghed alt. Netop derfor hjælper vi jer igennem hele beslutningsprocessen fra ide til produkt. Når i handler ved os får i en  tegning som i godkender inden vi begynder på ordren . Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.
Har du spørgsmål, er vi altid klar til en uforpligtende snak.