fbpx

Hvem er innsteel?

Innsteel er din professionelle samarbejdspartner både for erhverv og privat kunder når det gælder store som små projekter. Vi har specialiseret os håndlavet produkter til det moderne hjem. Forretningsidéen udspringer af passion for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Vi kender alt for godt den frustration man som kunde kan opleve, især i store renoveringsprojekter – som vi selv har en del erfaring med, hvor man som kunde oplever at personlige og unikke løsninger er en mangelvare. Særligt når det gælder køkkenbordplader, som næsten altid er den dyreste post i køkkenbudgettet. Vi ser stål som kilden til at lave nogle flotte, moderne og yderst funktionelle løsninger til dit hjem. Vi holder os konstant ajour og up to date med de seneste tendenser og trends. Innovation og udvikling er vores passion.

Vi ønsker at give vores kunder inputs og inspiration, men også at imødekomme de konkrete og specifikke forespørgsler, du som kunde måtte have – for eksempel bordplader, rumdelere, blomsterkasser og meget mere.

Udgangspunktet for den bedste løsning, er for os et godt samarbejde. Kvalitet er jo bare en selvfølge.

INNSTEEL

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

Kontakt os idag

Kontakt os i dag og få svar i løbet af 24 timer.
Telefontid: Alle dage 8.00 – 19.00

HJ@innsteel.dk eller info@innsteel.dk
Mobil: 25788888

Cookiepolitik

Skal vi ringe dig op?