fbpx

Hvem er innsteel?

Innsteel er din professionelle samarbejdspartner både for erhverv og privat kunder når det gælder store som små projekter. Vi har specialiseret os håndlavet produkter til det moderne hjem. Forretningsidéen udspringer af passion for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Innsteel er en virksomhed beliggende i Herning, der producerer specialløsninger i stål, og særlige populære er vores New Yorker produkter.

Innsteel har siden begyndelsen i 2019 leveret og monteret stålløsninger til private hjem og erhvervsbygninger som kontorer, hoteller, butikker og restauranter.

Vi har siden 2019 leveret unikke New Yorker produkter til vores kunder. Vi er leveringsdygtige i både new yorker vægge, døre, brusevægge og vinduer.
Vi kender alt for godt den frustration man som kunde kan opleve, især i store renoveringsprojekter – som vi selv har en del erfaring med, hvor man som kunde oplever at personlige og unikke løsninger er en mangelvare.

Stål er hos os kilden til at lave nogle flotte, moderne og yderst funktionelle løsninger til dit hjem. Vi holder os konstant ajour og up to date med de seneste tendenser og trends. Innovation og udvikling er vores passion.

Dit New Yorker produkt bliver lavet fra bunden. Alle materialer som vi bruger, bliver leveret af danske leverandører, samtidig med at Vi producerer det hele selv i på vores lokation i Herning. Alle vores løsninger bliver håndlavet af vores danske smede med stål og glas køb hos danske virksomheder. 

Vi ønsker at give vores kunder inputs og inspiration, men også at imødekomme de konkrete og specifikke forespørgsler, du som kunde måtte have – udover vores new yorker produkter vil vi også rigtig gerne hjælpe med din nye bordplade, trapper og blomsterkasser.

Udgangspunktet for den bedste løsning, er for os et godt samarbejde. Derfor sørger vi for at I er med indover processen fra start til slut. 

INNSTEEL