Hvem er innsteel?

Vi hedder Kasper og Henrik. Vi har været kammerater i mere end to årtier. Med Kaspers mange års erfaring som produktudvikler inden for stålbranchen, og Henriks mere end 18 års erfaring med salg og service, etablerede vi InnSteel i foråret 2019. Forretningsidéen udspringer af passion for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Henrik

Kasper

Vi kender alt for godt den frustration man som kunde kan opleve, især i store renoveringsprojekter – som vi selv har en del erfaring med, hvor man som kunde oplever at personlige og unikke løsninger er en mangelvare. Særligt når det gælder køkkenbordplader, som næsten altid er den dyreste post i køkkenbudgettet. Vi ser stål som kilden til at lave nogle flotte, moderne og yderst funktionelle løsninger til dit hjem. Vi holder os konstant ajour og up to date med de seneste tendenser og trends. Innovation og udvikling er vores passion.

Vi ønsker at give vores kunder inputs og inspiration, men også at imødekomme de konkrete og specifikke forespørgsler, du som kunde måtte have – for eksempel bordplader, rumdelere, blomsterkasser og meget mere.

Udgangspunktet for den bedste løsning, er for os et godt samarbejde. Kvalitet er jo bare en selvfølge.

Kasper & Henrik

Galleri

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

Hurtig levering

N

Dansk håndværk

KONTAKT OS IDAG

Kontakt os i dag og få svar i løbet af 24 timer.
Telefontid: Alle dage 8.00 – 19.00

HJ@innsteel.dk eller KLH@innsteel.dk
Mobil: 25788888 eller 60520884