fbpx

New Yorker skydedør

Skab et stilsikkert og eksklusivt udtryk med en New Yorker skydedør, samtidig med at du åbner op og inviterer lyset ind i dine rum. Skydedøren er perfekt til dig, som i forvejen ikke har meget plads at tage af i rummet.

New Yorker skydedør giver en lang række fordele

N

New Yorker skydedør har en lille svingradius

N

Opdel nemt dit hjem eller kontor eksklusivt og industrielt

N

En New Yorker skydedør er skræddersyet efter dine behov og ønsker

N

En New Yorker skydedør bevarer og skaber et flot lysindfald

N

En New Yorker skydedør fra Innsteel kan du have i hele din levetid.

N

Bestem selv farven på stålet, så skydedøren matcher resten af din indretning

Se vores galleri – Få inspiration til din New Yorker Skydedør her

Æstetisk opdeling af dine rum

En New Yorker skydedør er den ideelle løsning til dig, som gerne vil opdele dine rum eller skabe flere rum på en æstetisk måde. Med en New Yorker skydedør giver du din indretning et råt, eksklusivt og industrielt touch. En oplagt opdeling kan være at adskille din stue fra andre rum. Du vil med en New Yorker skydedør skabe kontrast i din bolig i form af det rå, håndsvejsede look, som bringer sjæl og personlighed ind i dit hjem. En New Yorker skydedør er et fantastisk og moderne indretningselement, som skaber et imponerende lysindfald.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker døre med New Yorker vægge, som vi også laver på specialmål.

Udnyt pladsen med en new yorker skydedør

En New Yorker skydedør har en køreskinne øverst, og den kan både have en enkeltdør og dobbeltdør. Hvis du ikke har så meget plads på dit kontor eller i din stue, kan lige netop en skydedør være det oplagte valg for dig. New Yorker skydedøre er lavet på specialmål, og derfor kan de passe ind i en allerede eksisterende væg. Alternativt kan også vælge at kombinere det med vores New Yorker væg for at fuldende New Yorker looket i dit hjem eller virksomhed.

Skærm af for støj med en New Yorker skydedør

New Yorker skydedøren har også den funktion, at den minimerer støj. Det hærdede glas tager nemlig noget af støjen, men du kan også vælge glas, som decideret er lydisolerende. En New Yorker skydedør egner sig derfor super godt til børneafdeling, børneværelser og legerum, hvor der er støjende aktiviteter, men du samtidig ønsker at holde øje. New Yorker skydedøren er en pladsbesparende og eksklusiv måde at lukke af på, mens du stadig bevarer lysindfald og kontakt til børnene.

Pift garderobeskabet op

Gør dit walk-in-closet endnu mere eksklusivt med en New Yorker skydedør, som sikrer dig naturligt lysindfald. Du behøver ikke længere gemme synet af dit tøj væk. Udover at få lysgennemgang i dit walk-in, er New Yorker skydedøren i sig selv også et indretningsobjekt. Du kan dermed skabe en flot kontrast til resten af garderoben med både den klassiske sorte New Yorker skydedør, men også hvis du vælger en anden farve, som matcher din indretning. Du kan frit vælge den farve, du ønsker, da vi bruger pulverlakering til alle vores New Yorker produkter.

Drømmer du om en New Yorker døre på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med det New Yorker brusevæg.

New Yorker Skydedør på badeværelset

Giv dit badeværelse et elegant og råt udtryk med en New Yorker dør til din bruseniche. En New Yorker skydedør passer til både store og små badeværelser, da der ikke skal være plads til svingradius. Vælger du New Yorker skydedøren til badeværelset, er skydedøren selvfølgelig vådrumssikret for at kunne holde til de våde miljøer. For at forlænge levetiden på skydedøren, vil den naturligvis være pulverlakeret og fugtbehandlet. Der er nærmest frit valg på muligheder i forhold til designet. Du kan blandt andet vælge røgfarvet eller matteret glas, hvis du har brug for afskærmning. Du kan også vælge en rustfri ramme, som er det optimale valg til et fugtigt miljø.

Specialløsning efter dine behov

Vores New Yorker skydedøre er skræddersyet efter specialmål, så den passer lige præcis til dit ønske. Skulle det ske, at du har en eksisterende væg, skråvægge eller andre udfordrende forhold, kan vi tilpasse din New Yorker skydedør. Du vælger også selv, hvor mange sprosser du ønsker til din skydedør, og hvor store sprosserne skal være. Du har mulighed for at vælge mellem klart, matteret eller farvet glas til din skydedør, alt efter om du ønsker fuld synlighed eller afskærmning. Til at farve vores New Yorker produkter bruger vi pulverlakering, hvilket gør, at du frit kan vælge den farve til stålet, der matcher din stil og indretning.