fbpx

hVAD ER PRISEN PÅ EN NEW YORKER VÆG?

En New Yorker væg er et must-have for enhver moderne bolig. De er lavet af kvalitetsmaterialer og er designet til at give dit hjem et unikt udseende. New Yorker vægge er også meget nemme at rengøre og vedligeholde. 

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

Hvor meget koster en new yorker væg?

Hos Innsteel har vi ikke en standard pris på din New Yorker væg. Efter en snak med jer omkring jeres drømme og behov og efter en skitsetegning, giver vi jer en pris.

Prisen er altid et stort fokus på de henvendelser vi får, og der er forskellige hjemmesider, hvor du kan bruge en prisberegner. En New yorker væg er et unikt produkt designet til dit hjem, derfor er der mange forskellige faktorer, der spiller ind, når det kommer til prisen på en New Yorker væg, såsom størrelse og kvalitet. Derfor har vi ikke en prisberegner på vores side.

Prisen for en New Yorker væg afhænger naturligvis af størrelse og specielle ønsker i øvrigt. Vi udregner meget gerne uforpligtende tilbud, og vi sætter aldrig noget i gang, før vi har din accept. Det er vigtigt for os, at vi har forventningsafstemt 100% med dig, inden vi påbegynder produktionen.

Skal vi udregne prisen på din new yorker væg?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

New Yorker dør i glasvæg

Mange anser New Yorker væggen for at være detaljen – prikken over i’et i indretningen

Opdeling af rum

De er perfekte til både afskærmning, opdeling og fordeling af rum – og ikke mindst til at skabe det eksklusive, smukke, rå og industrielle look, der er så stor efterspørgsel på.

Stort lysindfald

Med en New Yorker væg får du med et fantastisk indretningselement, som skaber og underbygger et imponerende lysindfald.

Stilsikkert udtryk

Materiale-kombinationen af stål og glas giver boligen et stilsikkert udtryk, som passer perfekt til både stuen, trappen, badeværelset – og til kontor/erhverv.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker væg med New Yorker døre – enkeltdøre, dobbeltdøre, foldedøre eller skydedøre, som vi også laver på specialmål.

Hvordan udregnes prisen på en new yorker væg?

Der er mange fordele ved at købe en New Yorker glasvæg. En New Yorker væg fra Innsteel er lavet af høj kvalitet, og den er meget holdbar. Den giver ethvert rum et unikt og moderne udseende.

En new yorker væg kan laves med en dør, foreksempel en dobbeltdør. Hos Innsteel i Herning laver vores danske smede din bestilling med danske materialer. Vi har lavet new yorker vægge til mere end 500 danske hjem, og denne kombination gør at vi hurtigt kan vende tilbage til dig med en pris på din New yorker væg.

Hvis du hurtigt vil have en pris på din New Yorker væg vil vi foreslå dig at når du ringer til os, så har du målt op og nogle klare tanker om hvordan din væg skal bygges op. Hvis du har en helt klar ide omkring din nye new yorker væg, så kan vi hurtigt vende tilbage med en pris.

Vores priser ligger fra 5000 kroner og opefter. Når vi udregner en pris gør vi det udfra nogle parametre som du giver os. Vi har brug for at vide højden og bredden på din new yorker væg. Derudover skal vi vide hvor mange felter glas væggen skal bestå af, og selvfølgelig om der skal være en dør i, og om det skal være en enkelt- eller dobbeltdør. Når vi har disse oplysninger, kan vi udregne prisen på din new yorker væg.  

Har du stadigvæk spørgsmål til prisen på en new yorker væg, skal du endelig ikke tøve med at tage fat i os. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål. Ellers så er du velkommen til at kigge vores FAQ igennem, som står lige herunder.

 

New Yorker glasvæg ved repos

Hvad er prisen på en New yorker væg?

Prisen afhænger af hvilket slags new yorker væg du gerne vil have, om det er med dør eller døbbeltdør. Prisen på vores mest solgte løsning er på: 17.999 kroner.

Hvordan udregnes prisen på en New Yorker væg?

Når vi udregner en pris til dig, så skal vi bruge målene på din new yorker væg, samtidig med at vi skal afklare om, der skal en dør i, når vi har modtaget specifikationerne på din løsning, kan vi udregne en pris.

Hvordan får jeg et tilbud på en New yorker væg?

Den letteste måde hvor på du får en pris på en new yorker væg, er ved at udfylde en kontaktformular, eller ringe os op. Hvis du har dine mål ved hånden, kan vi give dig et prisoverslag.

Hvordan bestiller jeg en New yorker væg?

Du starter med at kontakte os, enten ved at udfylde vores kontaktformular, eller ringe os op. Så finder vi sammen ud af designet på din new yorker væg, når du er helt tilfreds, sender du en mail til os hvor du bekræfter din bestilling, og så går vi i gang med at producere din new yorker væg.

Hvordan får jeg den bedste pris på en New Yorker-væg?

Det svar vi helst vil give, er selvfølgelig: Ring til Innsteel. Men som med alle store køb, så vil anbefalingen altid være: Lav noget research. Undersøg forskellige leverandører, gå deres trustpilot igennem, og tag en snak med forskellige for at få en følelse af hvem du vil være tryggest ved at vælge.

Drømmer du om en New Yorker væg på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med en New Yorker brusevæg.

Eksperter i New Yorker vægge

Hos Innsteel er vi eksperter i New Yorker vægge. Vi har specialiseret os i håndlavede New Yorker produkter til det moderne hjem. Vi har et bankende hjerte for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Vi har en livslang erfaring inden for smedefaget, monteringsopgaver og ikke mindst professionel og personlig kundeservice. For at du får det bedste produkt, er det samtidig en stor fordel, at vi har en god fornemmelse for indretning, og hvad der virker og spiller sammen. Vi er ikke bange for at give dig positivt modspil, da det er en af hemmelighederne ved at skabe langtidsholdbare og glade kunder.