fbpx

new yorker glasvæg

Vil du gerne give dit rum et ekstra touch eller dele det lidt mere op og dermed udnytte rummets muligheder bedre?
Med en New Yorker glasvæg får du mulighed for at udnytte dit rum og lyset på en helt anden måde end med almindelige vægge.

Implementerer du En New yorker glasvæg i dit hjem, får du en væg med masser af fordele:

N

En New Yorker glasvæg kan holde hele din levetid.

N

En væg der ikke har grobund for bakteriedannelse – da det er lavet af stål og glas

N

En innovativ måde at inddele dit rum på, og du vælger selv farven på stålet, så det passer ind i dit hjem/kontor

N

Bevarer dit lysindfald og skaber et flot æstetisk udtryk

N

En flot glasvæg, hvor det er let at kontrollere lydniveau og indeklima

N

En New Yorker glasvæg fra Innsteel er pulverlakeret og fugtbehandlet, hvilket forlænger levetiden, selvom de udsættes for fugtpåvirkning

new yorker glasvæg meddobbeltdør til opdeling af rum

Opdel dit rum med en new yorker glasvæg

Med en New Yorker glasvæg er det nemt at opdele dit rum. Mangler du et lille rum et sted i stuen, eller har du bare brug for at opdele et rum i to, så er en New Yorker glasvæg et oplagt valg. Med implementeringen af en New Yorker glasvæg kan du udskyde en flytning, da du nemt kan skabe et nyt rum i huset og dermed forlænge levetiden på dit nuværende hjem.
Du kan selv være med til at designe din New Yorker glasvæg ved at vælge, hvor store felterne i væggen skal være, hvilken farve og hvor mange sprosser du vil have. Vi har gjort det nemt og fleksibelt at tilpasse, så vi i fællesskab får produceret en væg, der passer ind i lige netop dit hjem, restaurant eller lignende.

Se vores galleri – Få inspiration til din New Yorker glasvæg her

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker væg med en New Yorker dør, som vi også laver på specialmål.

montering af en new yorker glasvæg

Førend vi kan producere din New Yorker glasvæg, er det nødvendigt med en opmåling. Vi kommer meget gerne og laver en laseropmåling, inden vi går i gang. Vi anbefaler en laseropmåling, men du er også velkommen til at stå for opmålingen selv. Vi går meget op i opmålingen, da det er altafgørende at have de rigtige mål, for at din New Yorker glasvæg passer perfekt ind i dit rum.
En New Yorker glasvæg fra Innsteel er en komplet løsning. Vi kommer ud og monterer glasvæggen og sørger for at justere den, hvis der skulle være nogle komplikationer. Vi sørger for, at det hele spiller, når væggen er sat op, så det hele passer perfekt.

new yorker glasvægge efter specialmål

Vi laver New Yorker glasvægge på specialmål. Uanset om du har skæve vægge eller skråvægge, skal vi nok overkomme udfordringerne. Vores New Yorker glasvægge kan også gøres klar til opsætning i vådrum, så de ikke tager skade af den fugt, der f.eks. er på badeværelset.
Hos Innsteel leverer vi New Yorker glasvægge til både private og til erhverv. Så hvad enten du har et rum derhjemme, der trænger til kontrast eller noget nyt, eller om du skal have opdelt dit storrumskontor og gerne vil beholde jeres flotte lysindfald, så står vi klar til at hjælpe.

Danskproducerede new yorker glasvægge

Alle vores New Yorker glasvægge er håndlavet og alle trin i produktionen bliver udført i Danmark. Vi sætter en stor ære i at kunne levere unikke og personlige løsninger, der passer ind hos dig.
Vores produktion finder sted på vores værksted i Herning, hvor vores erfarne fagfolk holder til. Vores team består af både smede og montører. Vi får glasset leveret af en lokal leverandør, så vi er sikre på hurtig levering og at glasset er af bedste kvalitet.

Hvordan ser en new yorker glasvæg ud?

Udseendet på din New Yorker glasvæg kommer helt an på dine valg. I forhold til glasset har du mulighed for at vælge klart, matteret eller farvet glas. Stålet pulverlakerer vi, og det betyder, at du frit kan vælge, hvilken farve stålet i din New Yorker glasvæg skal have. 

Vores New Yorker glasvægge er bygget op af 30x30x4 mm vinkelstål og 30x30x4 mm T-stål, der begge er med glødeskal. Stålet bliver savet ud efter de aftalte mål. Derefter bliver det håndsvejset, og vi gør os utroligt umage for at lave smukke svejsninger, som du kan se det på din New Yorker glasvæg som en lækker og rå detalje. Under processen sørger vi for at kontrollere, at alting stemmer overens med de ønskede mål.
Afslutningsvis sætter vi glasset i og fuger på modsatte side af svejsningerne i samme farve som pulverlakeringen. New Yorker glasvæggen leveres med ekstra holdbart 4 mm hærdet glas.

Støjdæmpende new yorker glasvæg

Med en New Yorker glasvæg kan du nemt minimere støj. Det gør væggen ideel til storrumskontorer, legerum eller andet, hvor man gerne vil have fred og ro, men samtidig gerne vil have udsyn til, hvad der foregår i rummet eller udnytte lyset. Du behøver ikke gå ned på design, bare fordi du gerne vil have delt dit rum op og lukket lyden mere af. Vores New Yorker glasvægge er et perfekt indretningselement, der kan sørge for, at du får et råt og eksklusivt look i dit lokale. I en New Yorker glasvæg er der isat 4 mm hærdet glas, som tager noget af støjen. Hvis man ønsker det, kan man også vælge en decideret lydisolerende glastype.

Dansk produceret New Yorker glasvæg med svingdør
New yorker glasvæg kontor

Drømmer du om en New Yorker døre på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med det New Yorker brusevæg.

Eksperter i new yorker glasvægge

Vores passion er unikke løsninger, der passer ind vores individuelle kunders rum. Vi har dygtiggjort os i New Yorker glasvægge samt andre New Yorker produkter. Vi går aldrig på kompromis med æstetikken. Vi fokuserer altid på at lave løsninger, der løser funktionelle behov hos vores kunder, og gør samtidigt en dyd ud af, at kvaliteten er i top.
Hos Innsteel har vi masser af erfaring inden for monteringsopgaver, smedefaget samt professionel og personlig kundeservice. Vi giver gerne råd og vejledning til, hvordan netop dit New Yorker projekt bliver så godt som muligt. Det er sådan, vi opnår de mest tilfredse kunder med langtidsholdbare løsninger.

Hvad koster en new yorker glasvæg?

New Yorker glasvægge kommer i mange forskellige størrelser, udseender og prisniveauer. Prisen afhænger meget af størrelsen af projektet samt eventuelle specielle ønsker. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud til dig. Førend vi går i gang med at producere dit projekt, er det vigtigt for os, at der er blevet forventningsafstemt mellem os, så alle er tilfredse med det færdige produkt.

.

Skal vi sende et tilbud på en New yorker glasvæg?

Lyder en New Yorker glasvæg som noget for dig, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkomment til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål, både i forhold til private boliger eller din virksomhed. Kontakt os, og få rådgivning, gode råd og eventuelt et uforpligtende tilbud på dit New Yorker projekt.