fbpx

new yorker brusekabine til badeværelset

Opdag den ultimative komfort og stil med vores udvalg af brusekabiner. Uanset om du ønsker at
opgradere dit badeværelse eller skabe en spa-lignende oase, har vi brusekabiner, der passer til enhver
smag og stil.

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

En New Yorker brusekabine kommer med mange fordele

N

Du kan afskærme din bruseniche på en eksklusiv og rå måde

N

En New Yorker brusekabine er flot på både for- og bagsiden

N

Materialet er glas og stål

N

En New Yorker bruskabine skaber et stort lysindfald

N

Vores New Yorker brusekabiner holder i mange år frem

Se vores galleri – Find inspiration til din New Yorker brusekabine her

Dansk producerede New Yorker brusekabiner i danske materialer

Hos Innsteel laver vi din New Yorker brusekabine fra bunden. Vi producerer det hele selv i Danmark. Din brusekabine bliver håndlavet af vores danske smede med stål og glas købt hos danske virksomheder. Når du modtager din new yorker brusekabine får du et unikt produkt, der er bygget efter dine behov og ønsker.

Hos Innsteel står vi for hele projektet, vi kommer ud og måler op hos dig, og i samarbejde laver vi en produktionstegning, som vores danske smede bruger til at producere din New Yorker brusekabine på vores fabrik i Herning. Når din New Yorker brusekabine er færdig, leverer og monterer vi den selvfølgelig også.

Stålet til din New Yorker brusekabine kommer hjem i længder af 6 meter, hvorefter vores smed skærer stålet ud i specialmål, der passer til produktionstegningen, og svejser hele rammen sammen, herefter monteres glasset, som vi får hjem i specialmål så det passer perfekt til din New Yorker brusekabine. Vi sørger for at kvalitetssikre 3 gange under produktionen, så du får en New Yorker brusekabine der holder i mange år. Hver eneste New Yorker brusekabine vi laver, er unik og håndlavet.

Fordele ved InnSteels New Yorker brusekabiner

Elegant og rustikt

Din bruseniche får et elegant og rustikt udtryk med en brusevæg, der afskærmer på fineste vis for vandsprøjt. En New Yorker brusevæg passer til både store og små badeværelser.

Vådrumssikret

Alle New Yorker brusevægge er vådrumssikrede for at kunne holde til de våde miljøer. Derfor er alle brusevægge naturligvis pulverlakerede og fugtbehandlede. Det forlænger levetiden og gør, at din brusevæg også står skarpt, pæn og uden skader, når den er taget i brug.

Tilpas dit eget design

Du har masser af muligheder for at tilpasse designet på din brusevæg. Du kan blandt andet vælge røgfarvet eller matteret glas, hvis du har brug for afskærmning. Du kan også vælge en rustfri ramme, som er det optimale valg til et fugtigt miljø, der f.eks. er på et badeværelse.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker brusekabine med New Yorker vægge, som vi også laver på specialmål.

New Yorker brusekabine som specialløsning

Vi tilpasser din New Yorker-brusekabine efter dine unikke behov, så den passer perfekt til dit badeværelse. Hvis du har skråvægge eller andre ulige flader på dit badeværelse, kan vi tilpasse brusekabinen specielt til dig. Du kan selv vælge antallet og størrelsen af sprosser på brusekabinen. Den klassiske sorte New Yorker-brusekabine er altid et sikkert valg, men du har også frihed til at vælge lige præcis den farve, du ønsker. Da alle vores New Yorker-produkter er pulverlakerede, giver det dig mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til din stil og indretning.

 

New Yorker brusekabiner af dansk håndværk

Innsteel er en dansk virksomhed, hvilket betyder at alle produktionsled er udført med 100% dansk håndværk. Produktionen af New Yorker-brusekabiner finder sted på vores værksted i Herning, hvor vores passionerede fagfolk med omfattende erfaring, personligt svejser og sammensætter dig New Yorker brusekabine. Du behøver ikke bekymre dig om at have en brusekabine af glas på dit badeværelse, da vores glas er 4 mm tykt og hærdet. Vi får glasset fra en lokal leverandør, hvilket sikrer os hurtig og effektiv levering af høj kvalitet i hele processen. Fremstillingen af en New Yorker-brusekabine begynder med 30 x 30 x 4 mm vinkelstål og 30 x 30 x 4 mm T-stål. Disse bliver skåret til målene, der passer til dine ønsker og behov. Rammerne svejses sammen, hvilket giver en håndsvejset finish på forsiden. På den modsatte side bliver svejsningerne omhyggeligt fuget. Hvad der betragtes som forsiden eller bagsiden er en smagssag, og du kan derfor selv vælge, hvordan din New Yorker-brusekabine skal være placeret.

 

 

Laseropmåling og montering af New Yorker brusekabiner

Vi tilbyder gerne at udføre laseropmåling hos dig, men du er også velkommen til at foretage opmålingen til din New Yorker-brusekabine selv. Det er af største betydning for os at sikre nøjagtighed og professionalisme i hele processen, og derfor anvender vi den samme veludarbejdede procedure hver gang for at opfylde dine præcise drømme om en New Yorker brusekabine. Vi vil guide dig hele vejen fra start til slut, så du føler dig tryg og i gode hænder. Hos os får du en komplet løsning, hvor vi kommer ud og monterer din New Yorker-brusekabine. Under monteringen vil vi også foretage eventuelle justeringer, hvis der skulle være mindre skævheder på dit badeværelse, så vi sikrer at brusekabinen slutter helt tæt og holder vandet inde.

New yorker brusevæg med dør
New yorker brusevæg med dør
New Yorker brusevæg

Drømmer du om en New Yorker dør i dit hus, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi er eksperter i New Yorker brusekabiner

 

New Yorker-brusekabiner er en af vores primære ekspertise områder inden for New Yorker-produkter. Vi er specialiserede i håndlavet New Yorker-design til moderne hjem. Vores passion ligger i at skabe unikke og personlige løsninger, der opfylder funktionelle behov uden at gå på kompromis med æstetikken. Med mange års erfaring inden for smedefaget og montering er vi sikre på at levere det bedste produkt til dig. Vores evne til at forstå indretning og hvordan elementerne samspiller, er en stor fordel, der sikrer det endelige resultat.

 

 

Pris på New Yorker brusekabine

 

Prisen på en New Yorker-brusekabine afhænger naturligvis af størrelsen og eventuelle særlige ønsker. Da vi ikke har standardmål, vil prisen blive baseret på dine specifikke mål. Vi er åbne for at høre om dine behov, og vi vil med glæde udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vi igangsætter aldrig noget, før vi har fået din accept. Det er vigtigt for os at sikre en fuldstændig afstemning af forventninger med dig inden produktionen af din New Yorker-brusekabine. Vi lægger stor vægt på at overholde vores løfter, og hos os er alle aftaler fastprisaftaler, så du ikke oplever ubehagelige eller uventede ekstraregninger.