fbpx

New yorker vinduer

Et New Yorker vindue er en æstetisk, rå og moderne løsning til hjemmet. Det kan også monteres i dit kontor, restaurant, hotel eller frisørsalon. Du kan med andre ord få monteret et New Yorker vindue de fleste steder – kun begrænset af din egen fantasi.

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

Et New Yorker vindue giver mange fordele:

N

Du kan skabe fornemmelsen af et større rum med et New Yorker vindue

N

Hvis du har et mørkt rum, kan du udnytte lyset på den anden side af væggen med et New Yorker vindue

N

Vores New Yorker vinduer er smukke på begge sider

N

Har du en flot udsigt, kan du udnytte den fra flere rum ved at montere et New Yorker vindue i væggen

N

Du bestemmer selv farven på stålet, så vinduet passer perfekt til resten af din indretning

N

Et New Yorker vindue fra Innsteel er pulverlakeret

Udnyt lyset og skab fornemmelsen af et større rum

Skab kontrast

Omend du vil skabe illusionen af et større rum, eller binde rum sammen, kan du skabe dit helt eget udtryk med et New Yorker vindue.

Stort lysindfald

Med New Yorker vinduer får du et fantastisk og moderne indretningselement, som skaber et imponerende lysindfald.

Stilsikkert udtryk

Materiale-kombinationen af stål og glas giver boligen et stilsikkert udtryk, som passer perfekt til både stuen, trappen, badeværelset – og til kontor/erhverv.

Du kan også se vores udvalg af New Yorker døre – enkeltdøre, dobbeltdøre, foldedøre eller skydedøre, som vi også laver på specialmål.

Få en New Yorker glasdør som Mark O. Madsen

Vi har i samarbejde med Mark O. Madsen designet en New Yorker glasdør til deres nyrenoverede hjem.
Du kan høre om Marks oplevelse i videoen.

Bliv kontaktet

New Yorker dør i glasvæg

Få små rum til at virke større med et New Yorker vindue

Har du et rum, der virker småt eller kompakt? Men har du ikke mulighed eller lyst til at bryde en væg ned? Så er et New Yorker vindue en rigtig god løsning for dig. Med et New Yorker vindue kan du skabe illusionen af et større rum – eller i hvert fald en større rumfornemmelse. Og på samme tid skaber du en moderne indretning med mere kant og personlighed, hvor du kan tilføre det industrielle og eksklusive look til din indretning, uden det fylder for meget.

Få mere lys med et New Yorker vindue uden at rive en væg ned

Har du en smal og mørk gang uden lysindfald? Så er et New Yorker vindue løsningen for dig, da du netop vil opnå et større, harmonisk og mere naturligt lysindfald. Et naturligt lysindfald gør både noget særligt for stemningen og giver fornemmelsen af mere plads. Du kan med et New Yorker vindue skabe en helt unik atmosfære til både det private hjem og i erhvervsmæssige sammenhænge. Du bestemmer helt selv antallet og størrelsen på sprosserne, så vinduet kommer til at passe perfekt til din indretning og stil.

Forbind dine rum med et New Yorker vindue

Vil du have glæden af at kunne binde dine rum sammen uden at skulle have store åbne kontorlokaler eller rive en væg ned derhjemme? Med et New Yorker vindue får du en hel unik mulighed for at åbne dine lokaler op. Vinduerne giver mulighed for at sidde i respektive rum og nyde udsynet til hinanden uden at blive forstyrret af den støj, der kan opstå i f.eks. storrumskontorer. New Yorker vinduerne kan bruges både som udsmykning og rumdeler, da det giver en flot og rustik kontrast, der er flot, uanset hvilken side af vinduet du sidder på.

Dansk producerede New Yorker vinduer i danske materialer

Hos Innsteel laver vi din New Yorker vindue fra bunden. Vi producerer det hele selv i Danmark. Dit vindue bliver håndlavet af vores danske smede med stål og glas køb hos danske virksomheder. Når du modtager dit new yorker vindue får du et unikt produkt, der er bygget efter dine behov og ønsker.

Hos Innsteel står vi for hele projektet, vi kommer ud og måler op hos dig, og i samarbejde laver vi en produktionstegning, som vores danske smede bruger til at producere dit New Yorker vindue på vores fabrik i Herning. Når dit New Yorker vindue er færdig, leverer vi og monterer selvfølgelig også.

Stålet til dit New Yorker vindue kommer hjem i længder af 6 meter, hvorefter vores smed skærer stålet ud i specialmål, der passer til produktionstegningen, og svejser hele rammen sammen, herefter monteres glasset, som vi får hjem i specialmål og vi får glasset hjem i specialmål så det passer til dit New Yorker vindue. Vi sørger for at kvalitetssikre 3 gange under produktionen, så du får et New Yorker vindue i højeste kvalitet. Hver eneste New Yorker vindue vi laver, er unik og håndlavet.

Skab kontrast med et New Yorker vindue

Ønsker du at skabe dit helt eget udtryk i din indretning? Med et New Yorker vindue får du mulighed for at skabe en flot kontrast til en hvid væg, elementer i din indretning eller bryde de hvide vægge. Da vi pulverlakerer vores New Yorker-produkter, har du mulighed for frit at vælge lige præcis den farve, som du ønsker. På den måde er du sikker på at holde dig til din helt egen stil. Du kan gå med det sikre valg, nemlig den klassiske sorte eller hvide, eller du kan udfordre eller matche din indretning med en farve. Er du glad for farver, kan du skabe ro, hygge og varme eller liv og stemning ved at omringe dig af de farver, du elsker. Kun fantasien sætter grænser.

New Yorker vinduer på specialmål

Vi skræddersyer dit New Yorker vindue efter specialmål. Du skal derfor ikke bekymre dig om at få dit New Yorker vindue tilpasset din indretning. Uanset om du har skæve vægge, skråvægge eller andet, der ellers kan udfordre, så leverer vi altid New Yorker vinduer, som passer til lige præcis dine mål. Hos InnSteel har vi ikke standardmål til vores New Yorker vinduer eller andre produkter, hvilket åbner op for et hav af muligheder til både det private hjem og i erhvervsmæssige sammenhænge. Det er vigtigt for os, at du få lige præcis det New Yorker vindue, som du drømmer om. Derfor kommer vi gerne ud til dig og udfører laseropmåling, men du må også gerne selv foretage opmålingen til os.

Kombinér let dine New Yorker vinduer med vores flotte New Yorker døre for at få et flot og lækkert helhedsudtryk.

Dansk produktion af New Yorker vinduer

Vi hos InnSteel er vi stolte af, at vores New Yorker vinduer og andre produkter er 100% dansk produceret og håndlavet, hvor hvert et step i produktionen bliver udført i Danmark. Vores produktion og værksted finder sted i Herning, hvor vi har passionerede fagfolk med livslang erfaring. Det er en ære for os at kunne levere unikke og personlige løsninger til dig og dine behov.

Prisen på et New Yorker vindue

Da vi ingen standardmål har på vores New Yorker vinduer, afhænger prisen derfor af størrelsen og andre specielle ønsker. Fortæl os endelig om dine behov og ønsker, så udregner vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi sætter aldrig produktionen af dit New Yorker vindue i gang uden din accept. Hos InnSteel vægter vi forventningsafstemning meget højt og alt er fastprisaftaler, så du ikke får en uventet ekstraregning.