fbpx

New yorker væg

Den rå og smukke New Yorker væg er den ideelle løsning, når du vil opdele dit rum, samtidig med at du giver din indretning kant og æstetik. New Yorker væggens eksklusive og stilsikre udtryk har vundet indpas i mange danske hjem, og de er blevet voldsomt populære – og med god grund.

N

Pris garanti

N

Høj kvalitet

N

LEVERING I HELE DANMARK

N

Dansk håndværk

Vælger du at få en New Yorker væg, giver det dig en lang række fordele

N

Materialet er glas og stål – ingen grobund for dannelse af bakterier

N

Det er let at kontrollere lyden og indeklimaet med en New Yorker væg

N

New Yorker vægge skaber flot lysindfald, samtidig med det er en æstetisk smuk løsning

N

En New Yorker væg virker støjdæmpende

N

Du kan let opdele dit hjem eller kontor eksklusivt og innovativt

N

En New Yorker væg er et uopslideligt produkt, du kan have i hele din levetid.

N

Du bestemmer selv farven på stålet, så det passer perfekt til resten af indretningen

N

En New Yorker væg fra Innsteel er pulverlakeret og fugtbehandlet, hvilket forlænger levetiden, selvom de udsættes for fugtpåvirkning

Glasvæg brugt som skillevæg

Se vores galleri – Find inspiration til din New Yorker væg her

New Yorker vægge i danske materialer

Hos Innsteel laver vi din New Yorker væg fra bunden. Vi producerer det hele selv i Danmark. Din væg bliver håndlavet af vores danske smede med stål og glas køb hos danske virksomheder. Når du modtager din new yorker væg får du et unikt produkt, der er bygget efter dine behov og ønsker.

Hos Innsteel står vi for hele projektet, vi kommer ud og måler op hos dig, og i samarbejde laver vi en produktionstegning, som vores danske smede bruger til at producere din New Yorker væg på vores fabrik i Herning. Når din New Yorker væg er færdig, leverer vi og monterer selvfølgelig også.

Stålet til din New Yorker væg kommer hjem i længder af 6 meter, hvorefter vores smed skærer stålet ud i specialmål, der passer til produktionstegningen, og svejser hele rammen sammen, herefter monteres glasset, som vi får hjem i specialmål og vi får glasset hjem i specialmål så det passer til din New Yorker væg. Vi sørger for at kvalitetssikre 3 gange under produktionen, så du får en New Yorker væg i højeste kvalitet. Hver eneste New Yorker væg vi laver, er unik og håndlavet.

Mange anser New Yorker væggen for at være detaljen – prikken over i’et i indretningen

Opdeling af rum

De er perfekte til både afskærmning, opdeling og fordeling af rum – og ikke mindst til at skabe det eksklusive, smukke, rå og industrielle look, der er så stor efterspørgsel på.

Stort lysindfald

Med en New Yorker væg får du med et fantastisk indretningselement, som skaber og underbygger et imponerende lysindfald.

Stilsikkert udtryk

Materiale-kombinationen af stål og glas giver boligen et stilsikkert udtryk, som passer perfekt til både stuen, trappen, badeværelset – og til kontor/erhverv.

Du kan i øvrigt let kombinere din New Yorker væg med New Yorker døre – enkeltdøre, dobbeltdøre, foldedøre eller skydedøre, som vi også laver på specialmål.

Få en New Yorker glasdør som Mark O. Madsen

Vi har i samarbejde med Mark O. Madsen designet en New Yorker glasdør til deres nyrenoverede hjem.
Du kan høre om Marks oplevelse i videoen.

Bliv kontaktet

New Yorker dør i glasvæg

Skab flere rum med en New Yorker væg

Det er nemt at opdele rum med en New Yorker væg. Står du og mangler et ekstra værelse eller et kontor i din stue, er en New Yorker væg et oplagt og elegant valg. Laver du et knæk på 90 grader, får du hurtigt skabt et nyt rum. Du kan med en New Yorker væg forlænge levetiden for din nuværende bolig med et ekstra rum – og kan udsætte en eventuel flytning. Du bestemmer selv størrelsen på felterne i væggen, og hvor mange sprosser du vil have i. På den måde kan du få netop det udtryk, der passer til dit hjem, kontor, restaurant osv.

New Yorker væg til det private hjem

En New Yorker væg i det private hjem kan både fungere som rumopdeling, men kan også bruges til at skabe et eksklusivt og industrielt look. Du vil med en New Yorker væg nemt kunne skabe kontrast i din bolig. Kontrast i form af det industrielle og rå look, men også det håndlavede look, som bringer sjæl og personlighed ind i dit hjem.

New Yorker vægge til erhverv

Med en New Yorker væg på jeres kontor eller mødelokale kan I skabe en rolig atmosfære og sikre jer et bedre lysindfald. Alt kan lade sig gøre, da alle vores bestillinger er speciallavet ud fra jeres behov, mål, farvevalg og andre ønsker. En New Yorker væg til din virksomhed kan også bruges til showroom for at fremstille dine produkter eller bare for at skabe et eksklusivt, råt og rustikt look.

New Yorker glasvæg ved repos

Produktbeskrivelse af New Yorker vægge

Vi bygger vores New Yorker vægge op i 30 x 30 x 4 mm vinkelstål samt 30 x 30 x 4 mm T-stål. De bliver savet ud på de mål, der passer til den væg, du ønsker. New Yorker væggen laves i stål med glødeskal og leveres med 4 mm hærdet glas, der er ekstra holdbart. Du har mulighed for at få klart, matteret eller farvet glas. Vi har et stort fokus på svejsearbejdet, som er med til at bringe det håndlavede design ind i din bolig eller kontor. Vi gør os umage for, at du fra den ene side af New Yorker væggen kan se på svejsningerne, at New Yorker væggen er håndsvejset og håndlavet. Undervejs krydsmåler vi det hele, så vi sikrer os, at alt er snorlige og passer præcis til dine ønskede mål. Efter svejsearbejdet er New Yorker væggen klar til at blive pulverlakeret. En New Yorker væg giver dig mulighed for at skabe en flot kontrast til f.eks. en hvid væg. Du kan vælge den klassiske sorte New Yorker væg, men du har også mulighed for at vælge lige præcis den farve, du ønsker. Vi bruger pulverlakering til alle vores New Yorker produkter, som gør, at du frit kan vælge den farve, der matcher din stil og indretning. Til sidst lægges glasset i, hvor vi afslutningsvis fuger omhyggeligt på den modsatte side af svejsningerne.

New Yorker væg – også med støjdæmpning

New Yorker væggen kan også bruges til at minimere støj. Det hærdede glas tager også noget af støjen, men du kan også vælge glas, som decideret er lydisolerende. Det kan særligt være essentielt til en børneafdeling, øvelokaler, legerum, kontorer eller til andre steder med støjende aktiviteter, hvor du ønsker at skærme af for den værste støj. Med en støjdæmpende New Yorker væg får du en rå og eksklusiv måde at lukke af på, mens du stadig bevarer lysindfaldet. Du vil altså ikke kunne opnå samme fine resultat med murstens-, gips- eller betonvæg uden at lukke visuelt af eller fjerne en del af lysindfaldet.

Laseropmåling og montering af New Yorker væg

Vi kommer gerne ud til dig og udfører laseropmåling, inden vi begynder på produktionen af din New Yorker væg. Hvis du ønsker det, kan du også selv foretage opmålingen til os. Det er afgørende og en vigtig faktor for os, at alt foregår nøjagtigt og professionelt. Alle projekter følger den samme gennemarbejdede proces for, at du får præcis den New Yorker væg, du drømmer om. Når du bestiller en New Yorker væg ved os, så køber du en komplet løsning med et færdigt produkt. Vi kommer derfor ud og monterer New Yorker væggen ved dig, hvor vi også justerer væggen, hvis der skulle være skævheder. Ved vores udførelse af justeringer af New Yorker væggen er du altså sikker på, at det passer 110%.

New Yorker væg efter specialmål

Vi skræddersyer din New Yorker væg efter specialmål. Du kan få din New Yorker væg tilpasset din bolig og din indretning, uanset om du har skæve vægge, skråvægge eller andet, der ellers kan udfordre. Det samme gælder områder, der er fugtige. Hos Innsteel har vi ikke standardmål til vores New Yorker vægge, hvilket åbner op for et hav af muligheder til både det private hjem og i erhvervsmæssige sammenhænge. Vi ønsker netop at producere en New Yorker væg, som er tilpasset lige præcis din stil og indretning.

Danskproducerede New Yorker vægge

Vores New Yorker vægge er alle håndlavede i Danmark, og hvert et step i produktionen bliver udført i Danmark. Vi sætter en stor ære i at kunne levere unikke og personlige løsninger til dig og dine behov. Produktionen finder sted på vores værksted i Herning, hvor vi har passionerede fagfolk med livslang erfaring. Vores team på værkstedet i Herning består både af smede og montør, så vi kan hjælpe dig fra start til slut. Vores stærke og hærdede glas til New Yorker væggene får vi fra en lokal leverandør, som gør, at vi hurtigt og effektivt kan sikre høj kvalitet gennem alle led i processen.

Drømmer du om en New Yorker væg på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med en New Yorker brusevæg.

Eksperter i New Yorker vægge

Hos Innsteel er vi eksperter i New Yorker vægge. Vi har specialiseret os i håndlavede New Yorker produkter til det moderne hjem. Vi har et bankende hjerte for unikke og personlige løsninger, som løser et funktionelt behov – dog uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Vi har en livslang erfaring inden for smedefaget, monteringsopgaver og ikke mindst professionel og personlig kundeservice. For at du får det bedste produkt, er det samtidig en stor fordel, at vi har en god fornemmelse for indretning, og hvad der virker og spiller sammen. Vi er ikke bange for at give dig positivt modspil, da det er en af hemmelighederne ved at skabe langtidsholdbare og glade kunder.

Hvad koster en New Yorker væg

Prisen for en New Yorker væg afhænger naturligvis af størrelse og specielle ønsker i øvrigt. Vi udregner meget gerne uforpligtende tilbud, og vi sætter aldrig noget i gang, før vi har din accept. Det er vigtigt for os, at vi har forventningsafstemt 100% med dig, inden vi påbegynder produktionen.

Hvad er en New Yorker væg?

En New Yorker væg er en glasvæg, der kan anvendes som opdeling af dine store rum. Hos Innsteel er laves vores New Yorker vægge i glas og jern, som skaber en rigtig flot løsning til dine rum. Ved at lave din New Yorker væg i jern får du holdbar løsning, der er lavet i højeste kvalitet.
En New Yorker væg kan erstatte den mere traditionelle gipsvæg, du kan med en New Yorker væg få den samme funktion, hvor lyd og larm afskærmes uden at lukke lyset ude af rummet.

Hvis du synes at din bolig kunne klare et frisk pust, så er en New Yorker væg helt sikkert en god løsning for dig. Du går ikke på kompromis med lysindfaldet i rummet, og du får et råt look der passer til din egen stue eller kontoret.

Hvordan laver vi en New Yorker væg?

Efter vores opmåling til din New Yorker væg, går vores danske smede i gang med at producere din glasvæg. Vi producerer vores New Yorker vægge fra bunden i 30 x 30 x 4 mm vinkelstål samt 30 x 30 x 4 mm T-stål fra vores danske leverandør. Stålrammen til din New Yorker væg bliver specialproduceret ud fra de mål, der passer til den væg, du ønsker. Derefter opbygger og svejser vi New Yorker væggen efter den skitse vi sammen har lavet med dig og vores New Yorker væg er produceret i stål og er håndlavet fra bunden i Herning. Når vi laver en New Yorker væg bruger vi 4 mm hærdet glas, der er ekstra holdbart fra vores danske leverandør. Glaspartierne er speciallavet ud fra din New Yorker vægs individuelle mål.

Hvad er prisen på en New Yorker væg?

Da vores New Yorker vægge er speciallavet fra bunden af vores danske håndværkere, har vi ikke en pristabel, da prisen på din New Yorker væg vil variere ud fra nogle forskellige aspekter.

Hvis du har målene for din New Yorker væg, kan vi beregne en pris til dig. Når vi skal udregne prisen på din New Yorker væg kigger vi på hvor mange elementer din glasvæg skal bestå af. Jo flere elementer vi skal svejse sammen, jo højere vil prisen selvfølgelig også være. Et andet aspekt der kan justere prisen på din New Yorker væg er størrelsen på dine elementer.  Dette sammen med målene på din New Yorker væg bruger vi til at beregne din pris. Inden vi kan give dig en færdig pris, skal vi sammen blive enige om en skitse over din New Yorker væg. Når skitsen er færdig ved vi hvor stor New Yorker væggen skal være, og hvor mange elementer din New Yorker væg skal bestå af.

Innsteel laver din New Yorker væg

Vi står for hele processen omkring din nye New Yorker væg. Vi kommer ud og måler op, skitserer designet på din New Yorker væg, producerer og leverer glasvæggen til dig, samtidig med at vi monterer New Yorker væggen for dig. Og inden vi går, sikrer vi selvfølgelig at vi har ryddet op efter os selv, så det eneste du skal gøre, er at nyde din nye New Yorker væg.

Vi er specialister i New Yorker vægge

Med mere end 30 års erfaring fra håndværkerbranchen tør vi godt at kalde os eksperter i New Yorker vægge. Med vores 4,7 stjerner på trustpilot kan du trygt overlade dit projekt til os.

Få en skræddersyet New Yorker væg

Hos Innsteel laver vi håndlavede skræddersyede New Yorker vægge, som passer ind i dit hjem. Vi bruger dine ønsker så vi udvikler den New Yorker væg, du drømmer om.