fbpx

Derfor valgte Mark O. Madsen en New Yorker væg

Da den tidligere olympiske bryder og nuværende MMA-kæmper, Mark O. Madsen, sammen med hans hustru og børn, i foråret 2023 valgte at flytte fra Arizona i USA og hjem til Danmark, satte de sig for at gennemføre en omfattende renovering af deres bolig på Falster.

Under renoveringen stod parret over for en spændende mulighed – en åbning mellem deres køkken-alrum og tv-stue, som de drømte om at transformere med en smuk og elegant glasdør i ægte New Yorker-stil. Efter omhyggelig online research fandt Mark O. Madsen frem til Innsteel, og han bad os om at udarbejde et tilbud på en speciallavet New Yorker væg til deres nye hjem.

Som med alle vores projekter blev Mark O. Madsens New Yorker væg skabt med omhu på vores danske værksted. Hvert element blev nøje tilpasset til de præcise mål og specifikationer for deres hus, og vi satte en ære i at levere et produkt, der ikke kun ville opfylde, men også overgå deres forventninger.

Resultatet af vores arbejde er en vidunderlig blanding af funktionalitet og æstetik. Den specialfremstillede New Yorker væg er ikke blot en praktisk opdeling mellem rummene; den er også et kunstværk i sig selv. Mark O. Madsen og hans familie er nu i stand til at nyde det naturlige lys, der strømmer ind i deres hjem gennem de store vinduer og den karakteristiske metalramme, der er kendetegnende for New Yorker-stilen.

Se videoen herunder for at få et visuelt indblik i resultatet af vores arbejde og hør, hvordan Mark O. Madsen oplevede samarbejdet med Innsteel. Vi er stolte over at have bidraget til at skabe et smukt og funktionelt hjem til familien. Skal vi også hjælpe med en løsning til dit indretningsprojekt? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.