fbpx

New Yorker dørhåndtag

Hos InnSteel tilbyder vi flere forskellige slags dørhåndtag, som kan monteres på alle vores døre og derved giver endnu en mulighed for at gøre din New Yorker dør ekstra personlig og unik.

Messinghåndtag

Vælg det rigtige håndtag

Dørhåndtag er en vigtig del af ethvert hjem, Da de både skal være æstetisk flotte at kigge på, og på samme tid være robuste nok til, at blive brugt rigtig ofte uden at gå i stykker. For at skabe et pænt og harmonisk look i hjemmet, er det vigtigt at vælge det rigtige håndtag. Hos InnSteel tilbyder vi to forskellige slags dørhåndtag, som også kan tilvælges i massivt messing. Læs mere omkring vores håndtag, og hvilke slags der følger til de forskellige døre, herunder.

Har du endnu ikke bestemt dig for hvilken slags New Yorker dør du skal have? læs mere om vores løsninger her.

InnSteel standard dørhåndtag

Vores flotte og stilrene InnSteel standard dørhåndtag passer, med deres simple og stilrene design, perfekt ind i alle hjem. Vores InnSteel standard dørhåndtag bliver monteret på alle dør og dobbeltdørs løsninger, og er altid medregnet i den pris du får oplyst på disse produkter. 

Det er selvfølgeligt også muligt at tilvælge det runde dørhåndtag til din New Yorker dør, også selvom at det ikke er en skydedør. Kontakt os, og lad os tage en snak omkring dine ønsker til dørhåndtag.

Messinghåndtag
Messinghåndtag

Runde dørhåndtag

Vores New Yorker skydedøre er et populært valg for dem, der søger at spare plads samt skabe et åbent og moderne look i  deres hjem. Det runde massive dørhåndtag følger altid med til vores skydedørsløsninger, da dette dørhåndtag giver det bedste greb i en skydedør som skal skubbes til side. Det runde dørhåndtag kommer ligeledes i en massiv messing version, hvilket giver et eksklusivt løft til din håndlavede New Yorker dør.