fbpx

Glasvæg til kontor

Leder du efter en glasvæg til jeres kontor? Så er du landet det rigtige sted. Du kan skabe en god atmosfære ved at bruge glasvægge til at danne rammen om dit kontor. New Yorker vægge til kontorer er med til at give et bedre lysindfald, og på samme tid skaber det et eksklusivt, råt og rustikt look.

Få et rummeligt kontor med glasvægge

Et kontor med New Yorker vægge passer særligt godt til virksomheder, hvor man sigger i ét stort lokale. Du kan netop med implementering af glasvægge dæmpe lydniveauet, og dermed skabet et godt miljø for din medarbejdere. Lige meget om dit kontor er lille eller stort, kan New Yorker vægge få kontoret til at syne større, mere rummeligt og åbent, hvilket i sidste ende bidrager til et dejligt arbejdsmiljø. Vi tilpasser vores glasvægge til dine behov og ønsker. Vi laver altid individuelle produkter til vores kunder.

Se vores galleri – Få inspiration til dit kontor her

Kontor med new yorker dør

New yorker døre kan også hjælpe til at skabe et dynamisk kontor. Vælger du glasvægge til dit kontor fx til mødelokaler kan du kombinere det med New Yorker døre. Du kan vælge mellem mange forskellige former, herunder dobbeltdøre, skydedøre eller foldedøre. Vi anbefaler skydedør til dig, der har et lille eller smalt mødelokale, eftersom skydedøren ikke kræver en stor svingradius.

Kontor med bedre lysindfald og rolig atmosfære

Et traditionelt kontor er ofte opbygget af murstens-, gips- eller betonvægge, som lukker af for det naturlige lysindfald. Et mødelokale af New Yorker vægge giver dig et bedre overblik over kontoret. Og på samme tid skaber du en roligere atmosfære, som vil virke rummeligt, lyst, lækkert og moderne. Med glasvægge til et mødelokale eller som opdeling af dit kontor, vil du opnå et større og mere harmonisk lysindfald, som giver fornemmelsen af mere plads.

Kontor med støjdæmpning

Tvivl ej, en glasvæg kan også minimere støj. Det hærdede glas tager også noget af støjen, men du kan også vælge glas, som decideret er lydisolerende. Det kan særligt være essentielt til kontorfællesskaber eller mødelokaler, som danner centrum for kontoret, hvor du ønsker at skærme af for den værste støj. Med et støjdæmpende mødelokale af glasvægge får du en rå og eksklusiv måde at lukke af på, samtidig med at du kan holde møder i ro og fred.

Moderne og stilfuldt kontor

Indret dit kontor glasvægge for at skabe kontrast til resten af kontoret. Skab et industrielt og eksklusivt look med sorte New Yorker vægge til at danne rammen om dit mødelokale eller frokostlokale. Ønsker du at skabe et ekstraordinært look og stemning, har du også mulighed for at vælge lige præcis den farve, du ønsker. Vi bruger pulverlakering til alle vores New Yorker produkter, som gør, at du frit kan vælge den farve, der matcher stilen og indretningen på kontoret. Du har massere af muligheder for at tilpasse kontorets design, da du blandt andet kan vælge røgfarvet eller matteret glas, hvis du ønsker det.

New yorker glasvæg til kontor
New yorker glasvæg skillevæg

Drømmer du om en New Yorker døre på dit badeværelse, kan vi også hjælpe dig med det New Yorker brusevæg.

Bliv kontaktet

New yorker væg mellem kantine og mødelokale

Glasvæg til kontor på specialmål efter dine behov

Vi skræddersyer dine glasvægge til dit kontor. Glasset til vinduer og døre bliver lavet efter specialmål. Der er derfor ingen grund til bekymring for, om dine ønsker kan blive en realitet, glasvæggene kan blive tilpasset din indretning på kontoret. Uanset om du har skæve vægge, skråvægge eller andet, der ellers kan udfordre, så leverer vi altid vores New Yorker produkter, som passer til lige præcis dine mål. Hos Innsteel er det er vigtigt, at du få lige præcis det produkt, som du drømmer om. Derfor kommer vi også gerne ud til dig og udfører laseropmåling, men du må også gerne selv foretage opmålingen og give dem videre til os.

Hvad koster en glasvæg til kontor?

Prisen på glasvægge til et kontor afhænger både af størrelse og specielle ønsker I måtte have. Vi er åbne for at udregne et uforpligtende tilbud til dig, og vi skal have din accept, før vi sætter produktionen af væggen i gang. Vi vægter nemlig forventningsafstemning meget højt.